2010 m. balandžio 6 d., antradienis

Sterko filė gabalėliai su migdolų plūtele


Reikia:
300gr. sterko filė
po žiupsnelį jūros druskos,cukraus,šviežiai maltų juodųjų pipirų,citrinos sulčių

Tešlai:
5v.š.miltų
2vnt.kiaušinių
druskos
100gr,migdolų riekelių
 1/2 a.š.sodos arba kepimo miltelių

Sterko file supjaustyti juostelėmis .Apibarstyti druska ,cukrumi ir pipirais.Apšlakstyti sultimis.
Užmaišyti tešlą .Merkti sterko gabalėlį į tešlą ,apvolioti migdoluose ir kepti aliejuje ,kol gražiai apskrus.
Prie šių gabalėlių labai tinka majonezo padažas.

Padažui pasigaminti reikia:
5v.š.majonezo
5v.š.natūralaus jogurto
1vnt. svogūno
1skiltelės česnako
1vnt. marinuoto agurlėlio
jūros druskos,šv.maltų juodųjų pipiriukų
Skanaus!

6 komentarai:

Neringa rašė...

As irgi labai panasia kepu - skanumelis

gyvenimas yra gražus rašė...

Tikrai labai skanu,pritariu ;)

Egle rašė...

Čia panašiai kaip sole arba trout almondine. Puikuma.

gyvenimas yra gražus rašė...

Egle,ačiū :)

aguonele rašė...

O as pabusiu tundra ir prisipazinsiu, jog negaliu isivaizduoti zuvies ir migdolu skonio ...ko gero ne mano skonio :( nors atrodo viliojanciai skaniai !

gyvenimas yra gražus rašė...

Aguonėle prajuokinai:) Tundra ,tu tundra :D