2010 m. kovo 16 d., antradienis

Marcipanų masė


200gr.migdolų
200gr.cukraus pudros
4v.š.vandens
4v.š.brendžio
kelis lašiukus migdolų esensijos


Migdolus nupilti verdančiu vandeniu.Nuimti odeles.Migdolus išdžiovinti ir sumalti.Sumaišyti su cukraus pudra,vandeniu,brenžiu ir esensijaIšminkyti.Viskas!
Šaltinis:platusis internetas

4 komentarai:

Viktorija rašė...

Ech, vis galvoju, kad reiktų pačiai pasigaminti, bet niekaip neprisiruošiu :) O migdolų odelės labai sunkiai nusilupa?

gyvenimas yra gražus rašė...

pabandyk...nesigailėsi :) pirmą kartą ,kai dariau, riešutus tik nuliejau verdančiu vandeniu,tai teko nemažai vargti..bet šį kartą ,sietelį su riešutais pameriau ,kokiai minutei,tai laabai lengvai odelės nusiėmė.Jokio vargo.Liuks :)

Viktorija rašė...

Pagaliau šiandien išbandžiau :) Gavosi puikiai, tik šiek tiek per saldu. Kitą kartą reikės po truputį dėti cukrų ir ragauti. Ačiū už puikią idėją :)

gyvenimas yra gražus rašė...

Labai malonu,kad patiko :)