2010 m. kovo 24 d., trečiadienis

Kreminė salierų sriuba su graikiniais riešutais ir parmezanu



Reikia:

4 salierų stiebų
pusę didoko saliero
2 bulvių
1 svogūno
750ml vištienos sultinio
jūros druskos,pipirų
petražolių

Daržoves smulkiai supjaustyti ir virti pasūdytame vištienos sultinyje, kol suminkštės.Baigiant virti sudėti pipirus ir petražoles.Sriubą sutrinti su blenderiu iki purios masės.Patiekiant pabarstyti skaldytais riešutais ir tarkuotu parmezanu.Skanaus :)

2 komentarai:

aguonele rašė...

mielai uzsukciau pietums sriubos ;) megstu graikiskus riesutus visur, bet is tikruju pati retai i maista dedu. Reikia taisytis, nes cia zudai tokiais patiekalais !

gyvenimas yra gražus rašė...

Tai va,va aš kadangi irgi laabai myliu visokius riešutus ,tai visur ir dedu ..kur reikia ir kur nereikia :D:D
Prašom į svečius :D