1 porc.reikės:
200gr.jautienos išpjovos
pagal skonį šviežiai maltų pipirų ir jūros druskos
2v.š.alyvuogių aliejaus
2v.š.alyvuogių aliejaus
1vnt.pomidoro ir rukolos
Mėsos gabaliuką šviežiai paprieskoniuoti ir iškarto kepti uždengtoje keptuvėje su trupučiu alyvuogių aliejaus.Kepti po 3-5 min.iš kiekvienos pusės.(priklauso kiek norite ,kad mėsa būtų iškepusi).Mes mėgstame .kad būtų "normaliai "su krauju.:)
Dedame į lėkštę rukolą,pomidorą ,pabarstome pipirais ir apšlakstome aliejumi.Šalia dedame mėsą ir skaniai suvalgome.Tikrai labai skanu.
2 komentarai:
rasyk adresa , ateinu ! mano maistas!! nuostabiai skaniai atrodo .liuks !rasyciau ir rasyciau pagyrimus :DDD
Prajuokinai:D Adresą kada nors ,tikrai pasakysiu. Ačiū!
Rašyti komentarą