2010 m. kovo 15 d., pirmadienis

Jautienos išpjovos steikas


1 porc.reikės:

200gr.jautienos išpjovos
pagal skonį šviežiai maltų pipirų ir jūros druskos
2v.š.alyvuogių aliejaus
1vnt.pomidoro ir rukolos

Mėsos gabaliuką šviežiai paprieskoniuoti ir iškarto kepti uždengtoje keptuvėje su trupučiu alyvuogių aliejaus.Kepti po 3-5 min.iš kiekvienos pusės.(priklauso kiek norite ,kad mėsa būtų iškepusi).Mes mėgstame .kad būtų "normaliai "su krauju.:)
Dedame į lėkštę rukolą,pomidorą ,pabarstome pipirais ir apšlakstome aliejumi.Šalia dedame mėsą ir skaniai suvalgome.Tikrai labai skanu.

2 komentarai:

aguonele rašė...

rasyk adresa , ateinu ! mano maistas!! nuostabiai skaniai atrodo .liuks !rasyciau ir rasyciau pagyrimus :DDD

gyvenimas yra gražus rašė...

Prajuokinai:D Adresą kada nors ,tikrai pasakysiu. Ačiū!