2010 m. kovo 12 d., penktadienis
Gurmaniškas jautienos carpaccio
Reikės:
150gr.užšaldytos jautienos išpjovos
2 šalotų(arba mėlynųjų svogūnų)
50gr.salotinės sultenės
žiupsnelis šviežiai maltų juodųjų pipirų
žiupsnelis jūros druskos
1a.š. alyvuogių aliejaus
20gr.parmezano
Sušalusią jautieną supjaustyti permatomais gabalėliais .Visus produktus sudėti į lėkštę ,sumaišyti ,apibarstyti druska ,pipirais ir parmezanu,apšlakstyti aliejumi ir skaniai suvalgyti.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
2 komentarai:
atrodo, labai skaniai ir mėgstu labai labai medium-rare jautienos kepsnį...Bet čia juk visiškai žalia...hm..
na carpaccio,yra carpaccio.reikia valgyti žalią mėsą,ir ne kitaip :)Atvirai pasakius ,nuostabus skonis ;)
Rašyti komentarą