2010 m. kovo 26 d., penktadienis

Skrebučiai su karamelizuotais svogūnais,razinomis,kaparėliais ir tigrinėmis krevetėmis




Reikės:
1/2 puodelio razinų
2 v.š.alyvuogių aliejaus
4 vnt.svogūnų
2 v.š.kaparėlių
krapų
1/2a.š.šviežiai maltų pipirų
jūros druskos
300gr.karališkų krevečių
skrudintos duonos


 Krevetes gražiai apkepti iš abiejų pusių pabarsčius pipirais ir druska.
Razinas užpilti  verdančiu vandeniu 15min.
Svogūnus kepinti aliejuje ant silpnos ugnies 15-20min. Sudėti razinas,kaparėlius,krapus,pipirus ir druską.Viską pakepti , dar 5 minutes.Atvėsią masę ir krevetes dėti ant skrebučių.Skanaus

Komentarų nėra: