2010 m. kovo 4 d., ketvirtadienis

Kakavinis biscotti su baltu šokoladu


 
Reikia:
3  kiaušiniai
1/3 puodelio cukraus
3/4 puodelio kakavos
1 a.s. kepimo miltelių
1/2 a.s. druskos
1 a.š. vanilės esencijos
2 puodeliai miltu
1 a.s. tirpios kavos milteliu
100g balto šokolado
Glaistui:
1 kiaušinis
2 v.š. rudojo cukraus

Kiaušinius, cukrų, kepimo miltelius, druską ir vanilės esenciją išplakti .Tada imaišyti miltus,kakavą ,kavos miltelius ir susmulkintą baltą šokoladą . Gerai išminkyti, kol tešla taps vientisa.

Tešlą dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir drėgnomis rankomis suformuoti du plokščius kepalėlius.Juos aptepti glaistu ir dėti į  160C įkaitintą orkaitę ir kepti 20-25 min. Kepaliukus ištraukti ir leisti 10-15 min. atvėsti. Tada supjaustyt  riekėmis,  ir vėl dėti į iki 150C atvėsusią orkaitę. Padžovinti 10 min,  orkaitę išjungti ir palikti biscotti ten dar truputėlį padžiūti.
Skanaus!
gaminau pagal šį receptėlį 

Komentarų nėra: