Receptas:
250ml. grietinėlės
250 ml. pieno
50gr.cukraus
4 a.š. šaukšteliai želatinos
žiupsnelio vanilinio cukraus
obuoliniam sluoksniui:
2obuoliai
50gr cukraus
1 bananas
keletos kepintų ir smulkintų žemės riešutų
žiupsnelio cinamono
Gaminame grietinėlės sluolsnį.
Želatina užpilame šaltu vandeniu ir išmirkiname apie 10 min. Grietinėlę kartu su pienu , cukrumi bei vaniliniu cukrumi pakaitinam iki užvirimo, nuimam nuo ugnies ir jame ištirpiname želatiną. Viską gerai išmaišome ir truputį atvėsus supilstome į taureles.Dedame į šaldytuvą.
Ir pagaliau gaminame obuolinį sluoksnį.
Nuvalytus obuolius dedame į puodą kartu su cukrumi ir cinamonu maišydami kaitiname,kol obuoliai suminštės.Dedame kelioms minutėms bananus.Pačiam gale beriame riešutus.Palaukiame kol atvės.Prieš patiekiant ant panna-cottos sudedame obuolių masę.Skanaus!
Kitą kartą ,kai gaminsiu idėsiu cinamono ir į grietinėlę.
6 komentarai:
Hi there, thanks for visiting my blog :) Your photos are so beautfil and all the food looks absolutely delicious!
Thank you very much :)
Ir as prisidedu prie pagyru del nuotrauku - jos tikrai nuostabios :) Atrodo valgytum per monitoriu patiekalus.. Ypac panna cotta :)
AJ, ačiū labai :)
Taip, iš tiesų nuotraukos labai puikios! Šaunuolė :) Viskas taip skaniai atrodo, niam...
Ernesta , ačiū :)stengiuosi ir mokinuosi ;)
Rašyti komentarą