Reikia:
300gr. sterko filė
po žiupsnelį jūros druskos,cukraus,šviežiai maltų juodųjų pipirų,citrinos sulčių
Tešlai:
5v.š.miltų
2vnt.kiaušinių
druskos
100gr,migdolų riekelių
1/2 a.š.sodos arba kepimo miltelių
Sterko file supjaustyti juostelėmis .Apibarstyti druska ,cukrumi ir pipirais.Apšlakstyti sultimis.
Užmaišyti tešlą .Merkti sterko gabalėlį į tešlą ,apvolioti migdoluose ir kepti aliejuje ,kol gražiai apskrus.
Prie šių gabalėlių labai tinka majonezo padažas.
5v.š.majonezo
5v.š.natūralaus jogurto
1vnt. svogūno
1skiltelės česnako
1vnt. marinuoto agurlėlio
jūros druskos,šv.maltų juodųjų pipiriukų
Skanaus!
6 komentarai:
As irgi labai panasia kepu - skanumelis
Tikrai labai skanu,pritariu ;)
Čia panašiai kaip sole arba trout almondine. Puikuma.
Egle,ačiū :)
O as pabusiu tundra ir prisipazinsiu, jog negaliu isivaizduoti zuvies ir migdolu skonio ...ko gero ne mano skonio :( nors atrodo viliojanciai skaniai !
Aguonėle prajuokinai:) Tundra ,tu tundra :D
Rašyti komentarą