Tortas ” Snickers” iš internetinio lobyno
250 g šokoladinių sausainių
150 g sviesto
3 arb.š. želatinos
3 arb.š. želatinos
375 g kreminės varškės(aš naudojau naminę ricotta)
1 a.š. vanilės esencijos
140 g cukraus
300 ml riebios grietinėlės
3 šokoladukai “Snickers”
100 gr. šokolado drožlių
100 gr. šokolado drožlių
200gr.vynuogių
22 cm skersmens torto formą iškloti folija. Sausainius susmulkinti blenderiu ir sumaišyti su ištirpintu sviestu. Gauta mase lygiu sluoksniu padengti formos dugną ir kraštus. Uždengti maistine plėvele ir pašaldyti 1 val.
Želatiną užpilti 60 ml vandens, išbrinkinti ir ištirpinti ant silpnos ugnies. Varškę pertrinti blenderiu ir gerai išplakti su cukrumi ir vanile. Atskirai išplakti grietinėlę. Šokoladukus smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su varškės mase. Įmaišyti želatiną. Tada palaipsniui įmaišyti išplaktą grietinėlę. Gautą masę sukrėsti į jau paruoštą formą ,papuošti vynuogėmis ir šokolado drožlėmis ir šaldyti 4 – 6 val.
Skanaus!
Ačiū Sonatinai!!!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą