Padažui:
2 svogūnai
1 skiltelė česnako
4 alyvuogių aliejaus
4 v.š. pomidorų padažo ir 4 v.š. acto
6 v.š. mėsos sultinio ir 6 v.š. Vorčesterio padažo
2 v.š. medaus ir 1/2 a.š. jūros druskos,1/2 a.š. dž.baziliko ir 1/2 a.š. čiobrelio
1 a.š. garstyčių
Šonkaulius virti 20min. sūdytame vandenyje ant nedidelės ugnies.Tuo metu pasidaryti padažą.Svogūnus ir česnaką smulkiai supjaustyti ir sudėti į puodą su įkaitintu aliejumi.Truputį patroškinti ir sudėti pomidorų padažą ir actą.Pamaišius įpilti sultinį ir Vorčesterio padažą,pridėti medaus ,druskos,baziliko ir čiobrelio.Viską užvirti.Padažą pagardinti garstyčiomis ir virti atvirame puode 15 min.
Išvirusius šonkauliukus dėti ant grotelių ,aptepti padažu ,groteles uždėti ant gilios skardos su vandeniu.Kepti orkaitėje maždaug 30min.Patiekti su lapinėmis daržovėmis.Skanaus.
Recepto šaltinis: knyga "Naujojo šaukšto receptai"
Recepto šaltinis: knyga "Naujojo šaukšto receptai"
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą