2010 m. vasario 26 d., penktadienis

Salotos su kepta rūkyta šonine



Salotoms pagaminti,reikia:
200gr. Pekino kopūsto
2 vnt. virtų kiaušinių
100gr. konservuotų raudonųjų pupelių
 50gr. marinuotos paprikos
100gr.Duonos
50gr. raudonųjų svogūnų
100gr. rūkytos šoninės

Saldžiarūgščiui padažui:
 20gr.vyno acto
žiupsnelio druskos
20gr.garstyčių
20gr. medaus
60gr.alyvuogių aliejaus
Skiltelės česnako

Duonelę pakepiname su trupučiu aliejaus ir sudedame ant popierinės servetėlės. Šoninę supjaustome juostelėmis t.p. pakepiname.Išverdame kiaušinius.

Pekino salotas,paprika supjaustome šiaudeliais,svogūną supjaustome pusžiedžiais,kiaušinį į keturias dalis.Visus produktus sudedame į lėkštę ir apšlakstome saldžiarūgščiu padažu.

Šaltinis: kažkoks lietuviškas žurnalas ;)

Komentarų nėra: